Cum să creezi o poveste privată pe Snapchat

Snapchat permite utilizatorilor să creeze Stories pentru a partaja fotografii și videoclipuri care dispar după 24 de ore. În mod implicit, povestea ta Snapchat este vizibilă pentru toți prietenii tăi. Cu toate acestea, poți crea și Stories private pentru a controla cine îți vizualizează snap-urile. Stories-urile private, numite și Stories personalizate, sunt o modalitate excelentă de a partaja conținut cu un grup select de persoane.
Poveștile private Snapchat îți permit să ai mai mult control asupra modului în care le distribui. Creează o poveste pentru cercul tău restrâns pentru a oferi unor prieteni conținut exclusiv din culise sau creează o poveste doar pentru tine, la care să te uiți mai târziu.
Cea mai ușoară modalitate de a crea o poveste privată pe Snapchat este să accesezi profilul tău și să selectezi „+ Poveste personalizată” deasupra opțiunii „Adăugare la povestea mea”.
Dar aceasta este doar o modalitate. Citește mai departe pentru a afla toate cele trei metode de creare a Stories-urilor Snapchat cu spectatori personalizați, similar cu funcția Prieteni apropiați de pe Instagram.
3 metode de a crea o poveste privată pe Snapchat
Ai trei moduri diferite de a crea Povești Private sau Personalizate. Poți face o fotografie și selecta cine o poate vedea, poți modifica setările Snapchat pentru tot conținutul tău sau o poți adăuga la profilul tău. Iată cum să folosești fiecare dintre ele.
Creează o poveste privată pe Snapchat din profilul tău
- Apasă pe Bitmoji-ul tău și accesează profilul tău.
- Selectează „+ Poveste personalizată” deasupra opțiunii „Adaugă la povestea mea”.
- Alegeți cu grijă prietenii/contactele care vor vedea conținutul dvs.
- Fă sau încarcă fotografia, videoclipul sau textul tău.
- Atingeți pictograma albastră din colțul din dreapta jos pentru a publica.

Notă: Pe dispozitivele Android, este posibil să fie nevoie să selectați „+ Poveste privată” în profilul dvs. și să continuați pașii așa cum este explicat.
Creează o poveste privată pe Snapchat din Setări
- Accesează profilul tău apăsând pe Bitmoji.
- Selectați „Setări”. (Pictograma roată dințată ⚙).
- Derulați în jos până la secțiunea „Cine poate…”.
- Atingeți „Vezi povestea mea”.
- Bifează „Prieteni” sau „Personalizat”.
- Dacă selectezi „Personalizat”, trebuie să selectezi manual toți prietenii pentru a-ți vizualiza conținutul.
Sfat: Folosirea acestei metode pentru a crea o Poveste Privată pe Snapchat afectează tot conținutul tău. Așadar, nu o folosi dacă vrei să aplici setarea anumitor părți din conținutul tău.
Creați o poveste privată pe Snapchat din Camera Roll
- Deschideți ruloul camerei în aplicație.
- Fă o fotografie, înregistrează un videoclip sau încarcă-ți conținutul.
- Atingeți pictograma albastră a butonului de partajare.
- În secțiunea „Trimite către”, atinge „+ Poveste personalizată”. (Pe Android, aceasta va apărea ca „+ Poveste privată).
- Selectați persoanele cărora doriți să le vadă conținutul.
- Apasă pe „Creează poveste” pentru a o publica.

Cea mai bună aplicație de urmărire a telefonului
Spionează Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder și alte aplicații de socializare fără să știi; Urmărește cu ușurință locația GPS, mesajele text, contactele, jurnalele de apeluri și multe alte date! 100% sigur!
Diferența dintre povestea privată și cea personalizată pe Snapchat
Cu o Poveste Privată pe Snapchat, selectezi cine îți poate vizualiza conținutul. De aceea, într-o Poveste Personalizată, alegi prietenii care pot contribui la conținutul tău. Vei vedea o pictogramă cu un lacăt (🔒) sub fluxul utilizatorului Snapchat dacă acesta este Privat. În timp ce într-o Poveste Personalizată, vei vedea pictograma unui grup de persoane.
Cum să elimini pe cineva din povestea ta privată?
Dacă nu vrei ca prietenii sau contactele tale să vă mai vadă conținutul privat, îi poți elimina pur și simplu din lista de vizualizatori.
- Accesați profilul dvs.
- Găsește „Povestea” pe care vrei să o editezi.
- Atingeți cele trei puncte de lângă el.
- Selectați „Vedeți spectatorii”.
- Debifați un contact pentru a-l elimina din Povestea ta privată.
Cum să te elimini din povestea privată Snapchat a cuiva?
Dacă un utilizator de Snapchat te-a adăugat la lista sa de Povești Private, ține apăsat pe pictograma poveștii și selectează fie „Părăsire”, fie „Blocare” pe Snapchat. O altă modalitate este să mergi la profilul acelei persoane, să apeși pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și să selectezi „Părăsire”. (Aceasta îți va oferi opțiunea de a bloca și poveștile.)

Iată ce înseamnă fiecare dintre opțiunile menționate:
- Pleacă. Te-ar elimina din lista de Povești Private a unei persoane de pe Snapchat. Dar te pot adăuga din nou dacă doresc.
- Blocare. Alegând această opțiune, veți fi eliminat din lista de utilizatori privați. Și utilizatorul nu va mai putea să vă adauge din nou pe acea listă.
Lucruri de știut
Acum câțiva ani, puteai adăuga un număr nelimitat de conținut privat/personalizat la Stories. Dar acest lucru, împreună cu alte câteva funcții, s-a schimbat recent. Iată tot ce trebuie să știi despre această opțiune.
Poți avea doar 10 dintre ele.
Începând cu 2021, limita pentru conținutul privat/personalizat pe Snapchat este de 10. Așadar, nu poți avea mai mult de zece povești în această secțiune.
Creatorul Povestirii Personalizate poate șterge toate Snap-urile.
Dacă gazda sau proprietarul unei Povestiri Personalizate șterge acel Snap, conținutul tuturor va fi eliminat automat. Dar poți opta să le salvezi sau să faci capturi de ecran pentru a evita pierderea fotografiilor/videoclipurilor.
Poveștile personalizate dispar după 24 de ore de inactivitate.
Ai la dispoziție o zi pentru a adăuga un Snap la conținutul grupului tău. Dacă nu o faci, întreaga Poveste Personalizată va dispărea.
Utilizatorii de Android nu pot crea povești personalizate.
În prezent, opțiunea Poveste personalizată este o funcție specifică iOS. Și nu o veți putea folosi pe dispozitivele Android. Cu toate acestea, puteți vedea povestea publicată. În plus, puteți contribui la ea dacă gazda vă adaugă pe listă.
Recapitulare rapidă, sfaturi și trucuri
- Pentru a crea o Poveste Privată pe Snapchat, trebuie să accesezi profilul tău, să selectezi + Poveste Personalizată, să alegi prietenii pe care vrei să îi adaugi pe listă, să încarci conținutul și să îl publici.
- Există și alte modalități de a face acest lucru. Poți schimba setările Povestei la privat sau poți selecta spectatorii înainte de a posta fiecare imagine sau videoclip.
- Povestea privată este diferită de cea personalizată prin faptul că îți permite doar să alegi spectatorii. Totuși, cea din urmă îți permite să creezi o listă de colaboratori.
- Nu poți avea mai mult de zece Povești Private simultan.
- Poți oricând să editezi lista de spectatori accesând profilul tău, atingând cele trei puncte de pe numele unei Povestiri și debifând numele din meniul „Vezi spectatori”.
- Pentru a te elimina din lista privată a altcuiva, atinge și ține apăsată pictograma Povestei respective și selectează „Părăsește Povestea”.
- Dacă nu vrei ca un utilizator să te adauge la o listă, selectează Block Story. Dar reține că te pot adăuga la o listă nouă dacă aleg să creeze una. Cea mai bună modalitate de a opri acest lucru este blocarea conținutului.
- Ai mai multe întrebări despre crearea de Povești Private pe Snapchat? Lasă-ne un comentariu, astfel încât experții noștri să îți poată oferi sfaturi și trucuri rapide.
Pe scurt, Stories-urile personalizate de pe Snapchat sunt ușor de configurat. Glisează până la Stories, atinge pictograma din setări, denumește-ți Story-ul și alege spectatorii. Selectează-ți Story-ul privat atunci când postezi snap-uri pentru a le distribui publicului țintă.
Cât de utilă a fost această postare?
Apasă pe o stea pentru a o evalua!
Evaluare medie / 5. Numărarea voturilor:





