Cum să deconectezi Facebook și Twitter

Facebook și Twitter oferă de mult timp integrare între cele două platforme. Utilizatorii pot posta simultan conținut pe Facebook și Twitter dacă își conectează conturile. Cu toate acestea, preocupările legate de confidențialitate sau dorința de separare i-au determinat pe unii să deconecteze conturile.
Facebook și Twitter sunt instrumente de marketing puternice pentru companii. Atunci când sunt conectate, lucrurile pe care le postați pe Twitter se postează automat pe pagina dvs. de Facebook. Utilizarea fiecăruia separat vă permite să vă preocupați de utilizatori sau de funcții specifice ale site-ului web respectiv. Pe lângă postarea postărilor dvs. de pe Twitter pe Facebook, puteți posta și actualizări de pe Facebook. Deși pot fi foarte lungi, ele oferă un link pentru ca urmăritorii dvs. să vadă întreaga postare.
Inițial, conectarea Facebook și Twitter necesita transmiterea datelor de autentificare către celălalt serviciu. Aceasta acorda fiecăruia acces la datele de bază ale profilului. Pe măsură ce utilizatorii au devenit precauți în ceea ce privește partajarea datelor cu terțe părți, Facebook și Twitter au introdus metode alternative de conectare. Acum puteți conecta conturi prin potrivirea profilului sau printr-un token de acces fără a acorda acces complet. Cu toate acestea, metoda de acreditări tradițională există încă pentru conexiunile mai vechi. Deconectarea depinde de modul în care au fost conectate inițial conturile dvs.
Pentru autentificările conectate prin credențiale, deconectarea implică simpla eliminare a fiecărei date de conectare din pagina de setări a aplicațiilor conectate respective. Trebuie doar să accesați setările Facebook și Twitter pentru a revoca accesul. Platformele ar trebui deconectate imediat.
Dacă se potrivește cu profilul sau tokenul de acces, deconectarea implică deconectarea aplicațiilor în sine. Pe Facebook, accesează Setări, apoi Aplicații pentru a localiza și elimina aplicația Twitter. Pe Twitter, accesează Setări, apoi Aplicații pentru a găsi și deconecta Facebook. Aceasta servește linkul, păstrând în același timp conturile independente.
Per total, deconectarea conturilor de Facebook și Twitter este un proces relativ simplu. Poate compartimenta mai bine prezența pe rețelele sociale și poate restabili separarea între conturi. Cu toate acestea, pierzi confortul postărilor încrucișate. Evaluează-ți motivațiile și nevoile înainte de a deconecta datele de autentificare integrate. Menținerea unor prezențe și urmăritori distincte pe fiecare platformă poate depăși beneficiile conectării conturilor de Facebook și Twitter.
Cea mai bună aplicație de urmărire a telefonului
Spionează Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder și alte aplicații de socializare fără să știi; Urmărește cu ușurință locația GPS, mesajele text, contactele, jurnalele de apeluri și multe alte date! 100% sigur!
Opriți Twitter să posteze pe Facebook
- Accesați „Facebook.com” și conectați-vă.
- În bara de navigare din partea superioară, faceți clic pe săgeata în jos din partea dreaptă a paginii, lângă „Pagina principală”. Selectați „Setări cont” din meniul derulant.
- Faceți clic pe „Aplicații” în ecranul de navigare din partea stângă a ferestrei.
- Găsiți „Twitter” în lista de aplicații permise și faceți clic pe micul „X” din partea dreaptă a aplicației, lângă „Editare”.
În fereastra de confirmare, selectați „Șterge”. Faceți clic pe „Acasă” în colțul din dreapta sus pentru a reveni la pagina principală Facebook.
Împiedicați postările de pe Facebook pe Twitter
- Conectați-vă la contul dvs. de Twitter.
- În bara de navigare din partea de sus, faceți clic pe săgeata în jos de lângă imaginea unei persoane, apoi selectați „Setări” din meniul creat.
- Selectați „Aplicații” pe ecranul de navigare din stânga.
- Derulați în jos până la aplicația „Facebook” cu sigla Facebook lângă ea.
- Faceți clic pe „Anulați accesul” pentru a împiedica publicarea actualizărilor de pe Facebook pe Twitter.
- Faceți clic pe „Acasă” în colțul din stânga sus pentru a reveni la pagina principală Twitter.
Cum se reinstalează aplicația Facebook pentru iPhone
Aplicația Facebook de pe iPhone vă permite să efectuați majoritatea funcțiilor de pe o rețea de socializare pe care le puteți face prin intermediul unui browser de pe computer, cum ar fi încărcarea fotografiilor, etichetarea prietenilor și actualizarea stării dvs. Deoarece tehnologia este predispusă la erori, fiecare aplicație pentru iPhone are potențialul de a nu funcționa corect. Dacă aplicația Facebook de pe iPhone începe să se blocheze, eliminați-o folosind instrumentele de gestionare a aplicațiilor încorporate în iPhone și apoi reinstalați-o folosind App Store.
- Ține degetul pe pictograma aplicației Facebook de pe ecranul principal al iPhone-ului. Ridică degetul când toate simbolurile au început să se miște.
- Atingeți „X”-ul care apare în Aplicația Facebook și atingeți „Ștergere” pentru a elimina aplicația de pe iPhone. Atingeți butonul „Acasă” pentru a opri vibrația aplicațiilor.
- Deschideți „App Store” pe iPhone.
- Atingeți pictograma lupă din partea de jos a ecranului pentru a deschide câmpul de căutare.
- Tastați Facebook în câmp și apoi faceți clic pe „Căutare”.
- În lista de rezultate, atingeți „Facebook”.
- Atingeți „Instalare”.
Cum să împiedici Twitter să trimită tweet-uri către contul tău de Facebook?
Contul tău de Twitter va posta automat tweet-urile în cronologia Facebook dacă conectezi cele două conturi. În loc să ștergi manual tweet-urile din cronologia Facebook, poți bloca postarea de către Twitter pe Facebook. Nu este nevoie să deconectezi cele două conturi, deoarece Twitter îți permite să modifici setările de partajare. Reține că Twitter poate posta tweet-uri și pe paginile tale de Facebook. De asemenea, poți împiedica postarea lor pe paginile tale.
- Apasă pe pictograma roată dințată de pe Twitter și selectează „Setări” din meniu pentru a accesa pagina de setări a contului tău.
- Pentru a vizualiza și modifica informațiile profilului dvs., faceți clic pe linkul „Profil” de pe ecranul de navigare. Setările dvs. de partajare pe Facebook se află în secțiunea Facebook a paginii.
- Pentru a împiedica Twitter să trimită tweet-uri către contul tău de Facebook, debifează casetele de selectare „Retweet pe Facebook” și „Postează pe profilul meu de Facebook”.
- Dacă nu doriți ca Twitter să posteze pe paginile afacerii dvs., debifați caseta „Postați pe pagina mea de Facebook”.
- Faceți clic pe butonul „Salvați modificările” pentru a aplica și a salva noile modificări. De îndată ce faceți clic pe acest buton, Twitter nu mai postează în contul dvs. de Facebook.
- Faceți clic pe „Acasă” pentru a reveni la pagina principală Twitter.
Cum să dezactivezi postările de pe Twitter pe Facebook
Poate părea o idee bună să-ți actualizezi automat statusul de Facebook odată cu tweet-urile tale, dar, pe măsură ce răspunzi la conversații pe Twitter, actualizarea statusului s-ar putea să nu aibă sens pentru prietenii tăi de pe Facebook. De asemenea, actualizările multiple într-un timp scurt i-ar putea deranja. Nu există nicio modalitate de a dezactiva această funcție pe Twitter. Poți face acest lucru doar din contul tău de Facebook.
- Conectează-te la contul tău de Facebook.
- Faceți clic pe Cont în colțul din dreapta sus și selectați Setări cont din meniul derulant.
- Faceți clic pe fila Notificări. Din meniul „Vizualizare setări pentru” din dreapta, selectați Twitter. Dacă Twitter nu apare în lista inițială, faceți clic pe „Alte aplicații” și apoi selectați Twitter.
- Selectați fila Permisiuni suplimentare, debifați caseta de lângă „Actualizați-mi starea fără știrea mea” și faceți clic pe „OK”.
Concluzie
Deoarece Twitter (acum X) este conceput pentru postări rapide și frecvente, conectarea acestuia la Facebook poate inunda cu ușurință cronologia Facebook cu actualizări constante. Ceea ce poate părea natural pe Twitter - postarea de mai multe ori pe zi - poate copleși publicul de pe Facebook, unde conținutul este de obicei distribuit mai rar. Dacă vrei să recâștigi controlul asupra a ceea ce apare pe profilul tău de Facebook, cea mai bună soluție este să deconectezi cele două platforme.
Pentru a opri postările automate încrucișate, trebuie doar să dezactivați conexiunea din setările Twitter. Acest lucru împiedică partajarea viitoarelor tweet-uri pe Facebook. Pentru o curățare completă, ar trebui să eliminați și Twitter din setările Facebook, ceea ce șterge orice permisiuni conectate rămase. Prin deconectarea completă a conturilor, vă asigurați că postările dvs. rămân separate și că fiecare platformă reflectă stilul de conținut pe care preferați să îl partajați acolo.
Cât de utilă a fost această postare?
Apasă pe o stea pentru a o evalua!
Evaluare medie / 5. Numărarea voturilor:





